Tillstånd och Försäkringar

Vi på Mölndas Flytt Flyttfirma i Göteborg är ditt självklara val när du behöver hjälp med bohags eller kontorsflytt. Vi utgår från Göteborg men tar oss an uppdrag över hela Skandinavien och Europa. Vi har väldigt många nöjda kunder runt om Göteborg, Sverige och hela europa.

I alla våra priser och jobb så ingår det alltid försäkringar som täcker era möbler, objekt och våra bilar under hela loppet av uppdraget via Trygg-Hansa

Den svenska åkerinäringens branschorganisation är en väldigt bra extra säkerhet för dig som kund och oss och där innehar vi så klart medlemskap. VI har inrikes & utrikes trafiktillsånd att jobba inom hela Sverige och Hela EU/EES, Du kan enkelt kontrollera detta på transportstyrelsens hemsida. När du väljer att flytta med oss på Molndals Flytt så kan du känna dig väldigt säker.

Vår personal och flyttkarlar pratar alla svenska flyttande och som sagt så är vi verkligen väldigt kända för att vara duktiga, det är professionella flyttkarlar som också är kopplade till ID06 för en säker arbetsplats.

Vi följer avtal som är upprättade mellan konsumentverket och åkeriföretagen

Läs mer på https://www.transportarbetaren.se/flyttfirmor-saknar-tillstand-och-forsakringar/

Allt för din och våran trygghet! Ring för att boka jobb! Kontakta oss

Call Now Button