Kontakta oss idag

Kontaktformulär

Öppettider

Alla dagar
08.00-22.00

Information

Kontakta oss gärna så fort ni vet flyttdagen ifall ni behöver hjälp i slutet eller början på månaden. Detta pga att alla flyttfirmor har mycket att göra i slutet och början på månadsskiftena. Vi försöker dock alltid att hjälpa till och vi har ett flertal partners som annars står bakom oss.

Du skall anlita Mölndals flytt och kontakta oss inför er flytt om ni önskar en skadefri flytt. Vår duktiga och erfarna personal gör att vi har 0 % skador.

Skulle olyckan trots allt vara framme så ser vi till att ordna upp allt så fort som möjligt. Vi är måna om vårt rykte i flyttbranchen och för oss är nöjda kunder den bästa reklamen för flyttfirman.

Ifall ni önskar ett fast pris på er flytt så ring oss så kommer vi gärna och gör en så kallad kostnadsfri besiktning. Vi ger er då ett fast pris som inte ändras under någon som helst omständigheter. 

Bästa är om ni ringer oss! Då får ni all information direkt över telefon.

Trafikpolicy

Våra bilar kör alltid efter GPS för att värna om miljön.
Under långkörningar försöker vi att alltid få med oss gods på tillbakavägen.
Under längre sträckor som gods flyttar som till tex. Stockholm hänvisar vi alltid till en annan firma som kör över hela Sverige för att spara på miljön. Vi har automatisk rapportering ang. fel och annat på bilarna.
Vi håller alltid hastighetsbegränsningarna.

Skulle vi vara upptagna aktuell dag för er flytt så titta gärna in på flyttfirmor Göteborg som har gjort grovjobbet åt er.
Alla flyttfirmor med priser utsatta och bara bra flyttfirmor.

Mölndals flytt, 0728-300 120 Kontakta oss alla dagar 08,00-22,00

Call Now Button