Bohagsflytt Mölndals flytt

Mölndal för privatpersoner

Effektiv och Pålitlig Flytthjälp för Privatpersoner med Vår Flyttfirma

 

Att flytta kan vara en av de mest stressande händelserna i livet, men med vår professionella flyttfirma blir det enklare och smidigare än någonsin. Vi är specialiserade på att erbjuda förstklassig flytthjälp för privatpersoner, och vårt mål är att göra din flytt så bekväm och stressfri som möjligt.

 

Flyttfirma med Mångårig Erfarenhet

Vår flyttfirma har många års erfarenhet inom branschen, vilket garanterar att din flytt sköts med största noggrannhet och effektivitet. Våra flyttjänster inkluderar allt från packning och transport till uppackning och montering av möbler. Vi förstår att varje flytt är unik, och därför skräddarsyr vi våra tjänster efter dina specifika behov.

 

Professionell Flytthjälp

När du anlitar oss får du professionell flytthjälp av ett team som är dedikerade till att leverera högkvalitativ service. Våra flyttgubbar är utbildade och utrustade med rätt verktyg för att hantera alla typer av flytt, oavsett om det handlar om tunga möbler eller ömtåliga föremål. Vi hanterar dina ägodelar med omsorg och ser till att de transporteras säkert till ditt nya hem.

 

Säker Transport och Försäkring

Säkerhet är en av våra högsta prioriteringar. Vi använder moderna och välunderhållna flyttbilar som är utrustade för att säkra dina tillhörigheter under transporten. Dessutom erbjuder vi flyttförsäkring som ger dig extra trygghet, så du kan vara säker på att dina ägodelar är skyddade mot oförutsedda händelser.

 

Flexibla och Prisvärda Flyttjänster

Vi erbjuder flexibla och prisvärda flyttjänster som passar alla budgetar. Oavsett om du behöver hjälp med en liten flytt inom samma stad eller en större flytt över längre avstånd, har vi lösningar som passar dig. Vi ger alltid en detaljerad kostnadsfri offert innan flytten, så du vet exakt vad som ingår i priset.

 

Kundnöjdhet i Fokus

Vår flyttfirma sätter alltid kundnöjdhet i fokus. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom
Kundnöjdhet i Fokus

Vår flyttfirma sätter alltid kundnöjdhet i fokus. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom att leverera pålitlig och vänlig service från början till slut. Vårt engagemang för kvalitet och kundservice har gjort oss till en av de mest pålitliga flyttfirmorna på marknaden.

 

Kontakta Oss

Om du planerar en flytt och vill ha hjälp av en professionell flyttfirma, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med en smidig och problemfri flyttupplevelse.

 

Med vår flyttfirma får du den hjälp du behöver för att göra din flytt så enkel och bekymmersfri som möjligt. Låt oss ta hand om din flytt, så kan du fokusera på att njuta av ditt nya hem!

Helflytt

Vid en helflyttning tar vi hand om allt. Vi packar allt i våra flyttkartonger och lastar det på bilen.
Transporterar det till din nya bostad och lastar av. Har du behov av uppackning av kartongerna så löser vi detta med.
Det du behöver tänka på att göra att att skruva ner fast monterad utrustning och koppla ur ev. el artiklar.
Önskar du hjälp med något, vi hjälper er.

Delflytt

En delflyttning kan innebära mycket saker. Att vi endast packar glas och porslin eller böcker.
Eller att vi flyttar dina möbler. Delflyttning kan utformas på många olika sätt och det mesta går att lösa.
Det är inte alltid hela bohaget skall med.
Kartonger finns att köpa från oss och de tål flera flyttar.

Vi löser allt inom flytt, stort som litet och lämnar enbart efter oss en mycket nöjd kund.
Så ring Bohagsflytt Mölndal så hjälper vi er med allt inom flytt.
Vi erbjuder en kostnadsfri offert på arbetet.

Riktiga flyttkartonger inför privatflytt

Tveka inte att kontakta oss ! Vi hyr ut respektive säljer riktiga flyttkartonger!

Om ni vill hyra kartonger i samband med en flytt som utförs av oss betalar ni 30 kr/st och vi kör ut de till er kostnadsfritt. Ifall ni inte flyttar med oss så kostar en kartongleverans inkl hämning 100-150 kr.

När ni är färdiga med flytten så kommer vi och hämtar kartongerna och ni återfår då 20 kr/ flyttkartong.

Ni kan även köpa kartonger från 15 kr/ flyttkartong. Våra flyttkartonger är av mycket hög kvalitet. Så för Bohagsflytt Mölndal och dess närhet se till att ni har riktiga flyttkartonger.

Flyttfirma Göteborg finns det en hemsida som heter som har information ang flytt.

Mölndals flytt tel: 0728-300 120 Alla dagar 08,00-22,0

Call Now Button