Om oss

Din flytthjälp i göteborg!

Mölndals Flytt AB grundades 1990 med visionen att trygghet och kvalitet skall vara i fokus. Med vår långa erfarenhet inom flytt och transport samt extremt höga krav på oss själva, våran flyttfirma och medarbetare vill vi vara den bästa möjliga flyttfirman i Göteborg och i flyttbranschen i Sverige.

Vi tror på bra kundservice i vårt ständiga arbete ute på fältet där vi alltid är 7 dagar i veckan, dagar, kvällar och alla tider på dygnet jobbar vi om det behövs. Tack vare det att vi alltid har en sådan bra kundservice så har vi väldigt nöjda kunder i Göteborg, Sverige och även utanför Sverige.

Många kunder som vi har utfärt flyttservice för kommer väldigt ofta tillbaka till oss för att vi har ett gott rykte och väldigt bra medarbetare, Vi har dessutom många kunder som gärna hänvisar någon bekant till oss på företaget. Detta är något som känns otroligt gott i hjärtat för oss. Vi gör vårat jobb alltid med kundens intresse i första hand.

Vi har arbetat hårt och väldigt flexibelt under dygnets alla timmar för att vara det självklara valet vid privat- och företagsflytt ni kommer att vara väldigt nöjda med våran service, vi är en väldigt pålitlig Flyttfirma i Göteborg.

Vi arbetar alltid minutiöst enligt säkerhetsföreskrifter och har sekretesskrav då vi exempelvis samarbetar med myndigheter. Vi har en bred erfarenhet inom allt som handlar om flytt och transport, vi använder även all skydsmaterial som behövs för att hålla era möbler och flyttobjekt hela, rena och fina vid ankomst.

Vi på Mölndalsflytt Göteborg har all utrustning som krävs för att klara alla tunga lyft, vi flyttar pianon och tunga kassaskåp på daglig basis.

Tack vare vår erfarenhet och ständigt goda bemötande anlitas vi på Mölndals Flytt av privatpersoner, företag, större organisationer, myndigheter och statliga verksamheter.

Mölndals flytt

Varje gång du anlitar oss har vi ett mål i sikte; Att du som kund skall vara så nöjd som möjligt för det är en win-win situation. 

 

Vi är din flyttfirma i Göteborg!

Redo för flytt?

Kontakta oss idag!

Call Now Button